середу, 1 серпня 2012 р.

Франко Фест

Щось я надто довго не публікувала ніяких постів, через різні причини. Тим не менш, я знову буду писати. Отже, репортаж з Франко Фесту.
27-29 липня в с.Нагуєвичі відбувався Франко Фест. Його основна ідея звучала, як зміна іміджу Івана Франка. І організатори з нею впорались. Іван Якович був буквально усюди- зі сцени гурти читали поезії, відбувалися різні поетичні батли, фестивальники відвідували музей Каменяра і його садибу, усі відчували патріотичний дух рідної землі великого українця.
Програма була доволі насичена. Лише заважала спека, яку  чимало людей перечікували у гаю Франка. Проблеми були з постачанням води, доводилось при високій температурі чекати своєї черги. Тим не менш, більшість йшла в село, до хат і люди допомагали фестивальному народові. Так що, лише лінивий відчував незручності.
Про програму. Вона була дуже насичена- ФлайзЗза, Фліт, Скрябін, The Вйо, Тартак, Піккардійська Терція, Мері , От Вінта. На малій сцені:  Сергій Василюк, Zapaska- ті, на яких встигла потрапити. Загалом шквал емоцій, енергії і драйву.
 Наметове містечко, яке розкинулося далеко вглиб поля, не спало усю ніч. Варто було лише пройтися між палатками і весь фестивальний дух відчувався уже там. 
Фестиваль вдався однозначно, були дрібні неприємності, але можна було на них не зважати. Величезною перевагою було те, що Франко Фест- безкоштовна подія. І сподіваємось, що наступного року ми знову зможемо відвідати батьківщину Івана Франка і знову побувати на цьому фестивалі. 
І як звичайно, фоторепортаж. Enjoy.































2 коментарі:

  1. Дякую за бриф і прекрасний фоторепортаж!

    Не вдалось побувати на Франкофесті, а Ваш пост відобразив усю картину і запалив бажання на наступний рік :)

    ВідповістиВидалити