вівторок, 2 липня 2013 р.

Холодне Сонце у Львові (репортаж)



У клубі The Gas Station виступила відома рок-група Холодне Сонце. Востаннє музиканти виступали у місті Лева ще у груді 2011 року, тому не дивно, що цей концерт був довгоочікуваним і особливим. Адже ще напередодні виступу Василь Гоцко (фронтмен гурту) обіцяв сюрпризи спеціально для Львова. І сюрпризи таки вдалися- перший- ударником був відомий львів’янам Тарас Демян (який також є учасником групи No Limits). Йому, за словами Василя Гоцка, можна «пам’ятник поставити». Адже буквально за три тижні Тарас пройшов двогодинну програму і можна ствердити, що справився з цим завданням добре.
Другим сюрпризом стала нова пісня «Нічний Львів», яку фронтмен гурту виконав акустично. Вона була написана за декілька днів до приїзду у місто. «У мене є певні спогади, якесь минуле, яке повязує зі Львовом. Власне цей приїзд надихнув мене написати цю пісню»,- сказав Василь Гоцко.
Та ці сюрпризи стали лише частиною усього дратвового і водночас ліричного концерту. У першій частині прозвучали такі пісні: «Твоє імя», «Чи без тебе є рай?», «Цілунок», «Пробач». В другій частині було більше запалу, який буквально підірвав слухачів з своїх місць. Група виконала «В чужому теплі», «Забери мене», «Плач твій», «Колискова», «Де росли ці квіти». І останньою була пісня «Безкрилий ангел».
Це був винятковий концерт з невеликою кількістю публіки, але в якісь певній атмосфері. Зі слів Василя Гоцка, Львів особливе місто, тут є своєрідна енергетика, яка просто заряджає. Звичайно, що гурт завжди тішили  львівські шанувальники. І група чудово сьогодні відпочила.
Почути Холодне Сонце знову можна буде у Тернополі, 21 липня, на фестивалі «Файне місто».

Іра Роговик





Немає коментарів:

Дописати коментар