неділю, 11 листопада 2012 р.

Місце щасливих людей

     "Старі фотографії",  "Сам собі країна", "Кинули", "Шмата", "Говорили і курили"  - багато хто знає ці пісні напам'ять. У львів'ян 10 листопада була нагода знову почути улюблені композиції вживу. Адже саме у суботу, у Хмільному домі Роберта Домса відбувся концерт Скрябіна, який уже можна назвати  однією з найвідвідуваніших, найгарячіших і найемоційніших подій, принаймні у ХДРД точно.
       А починалось усе досить таки банально. Йдучи до ХДРД була впевнена, що мене уже нічим не здивуєш, адже там буваю на концертах не вперше. Та не так сталось як гадалось :) Величезна кількість людей - перше, що помічав кожен відвідувач. Зал був заповнений вщент. Напевно, квитки були продані ще до концерту. І ще досі в таких екстремальних умовах не доводилось фотографувати. Від початку залу до кінця танцювали люди-не пройти, не "пролізти". Якщо Ви вчора не були в ХДРД, то Ви не знаєте , що таке справжня спека. І Ви не пережили тієї справді шаленої енергії. І як не згадати слів Кузьми:
-Завтра усі журналюги напишуть, що нарешті і Скрябін дав концерт у сауні.
     Чи таку фразу, сказану уже вкінці концерту:
-Після сьогоднішнього дня Новий рік я буду відмічати 10 листопада. Дякую Вам, то Ваша заслуга.
     А ще були квіти(ну як без цього), була дівчинка, яка разом з Кузьмою співала "Мам", були пісні: "Добряк", "Радіо любов", "Старі фотографії" на біс, яку співали усі разом.
     І впевнена, що саме 10 листопада стало щасливим днем у житті кожного відвідувача ХДРД.

     Дякую організаторам за надану акредитацію.

     Enjoy фотографії.



















Немає коментарів:

Дописати коментар