четвер, 8 листопада 2012 р.

Los Colorados

     Трохи з запізненням, але нарешті добралась до фото з концерту Los Colorados, який був 4 листопада в Хмільному домі Роберта Домса.


     На Los Colorados давно хотіла потрапити, тому пропустити такої можливості не могла. Та вразило те, що  багато  людей навіть про цей концерт не знали.
     В залі стояли столи і лавки, і люди собі спокійно вечеряли. На мою думку, для такого гурту можна б було і столи забрати. Спочатку було некомфортно. Хоча потім таки більшість "скакали" і відривались на повну.
      Los Colorados вибухнули для мене  піснею I Like To Move It, приблизно у червні. Потім Hot and Cold, Du Hast. Далі було відео і пісня " Only in Lemberg" . І  як  без  "Рілля в ілюмінаторі", "Тьотя Люба", "I love rock-n-roll". Вони не можуть не  вразити своєю простодушністю, власною манерою співу, жартівливими текстами і просто вмінням запалити публіку. Коли ти  стоїть серед десятка людей, тобі самому хочеться танцювати. І схоже, що такими, здавалось жартами, можна здобути славу. Хлопці давали успішні концерти в Німеччині. І саме там вийшов їхній альбом "Move it". Українська версія якого отримала назву "ШМІРАКИ".
      Враження від концерту позитивні, та, на мою думку, Los Colorados варті набагато більшого залу. Отримала справжній заряд позитивної енергії і веселий настрій.



















 

Немає коментарів:

Дописати коментар