неділю, 4 листопада 2012 р.

O.Torvald і альбом «Примат»



     
    2 листопада у Львові, у Хмільному домі Роберта Домса виступив гурт O.Torvald із презентацією нового альбому «Примат». Хоча самого альбому ще на диску немає, але шанувальники творчості групи знали чимало пісень напамять. Публіка тепло приймала музикантів. І, мабуть, саме тому, у залі була неймовірна спека. І додавалось те, що людей прийшло таки чимало. Навіть сам Женя Галич  був «здивований» : «Якого ху* вас тут так багато?».

      Львів став першим містом у графіку туру представлення нового альбому і цей початок став феєрично-вибуховим. Тих, хто стояв у перших рядах, часом просто зносило хвилею розбурханого натовпу. Люди «відривались», надривали свої голоси і просто «ловили кайф» від усього, що відбувалось. Додам лише те, що банер групи злетів зі стіни ще на початку концерту.
      -Люди, бл* ви круті, - заявляв зі сцени Женя і сам ще більше відривався. «Львів не такий як усі»- співав і фронтмен, і глядачі.
     Львів таки справді став не останнім містом у житті групи. Представленням попереднього альбому у Львові закінчувався тур і представлення нового почався. Женя Галич ще й у день концерту, 2 листопада, зробив у Львові нове тату «Big Little Brother» в честь свого брата. Лише залишається побажати ще більше виступів і ще більше нових пісень.
      Публіка довго не хотіла відпускати O.Torvald. Тому на біс музиканти заграли ще 4 пісні.
Загалом, враження залишаться надовго. Такої енергії від публіки і від самих учасників групи я  ще не бачила.
      Як завжди фото, шукайте себе там :)






























1 коментар:

  1. ААААА ))) я на 16тіЙ фотці аа як класно вийшлоООО)))
    п.с. концерт був відпадний, спасибі ВЕЛИЧЕЗНЕ O.Torvald за незабутній концерт!))) чекаю на наступну дозу адриналіну в ужгороді!!!!) ПРиїзджайте !!! я вас чекаю!!!

    ВідповістиВидалити